steelerfury.com
http://www.steelerfury.com/forum/

Is there a problem with the youtube tag?
http://www.steelerfury.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=6984
Page 1 of 1

Author:  MeanJoeGreene75 [ Sun Aug 14, 2016 7:54 pm ]
Post subject:  Is there a problem with the youtube tag?

I just posted some vids in the Pittsburgh Sports forum and they all show up as black bars, instead of vids. Any help is appreciated!

Author:  MeanJoeGreene75 [ Mon Aug 15, 2016 1:36 am ]
Post subject:  Re: Is there a problem with the youtube tag?

Never mind, figured it out!

Author:  MeanJoeGreene75 [ Mon Aug 15, 2016 11:44 am ]
Post subject:  Re: Is there a problem with the youtube tag?

Actually there might still be an issue. Jeems says that on mobile devices, works fine, but on Firefox on his computer, black boxes appear instead of youtube vids, which is what appears on my chromebook with the chromebook browser.. Any thoughts, tech heads?

Author:  Pabst [ Tue Aug 16, 2016 3:16 pm ]
Post subject:  Re: Is there a problem with the youtube tag?

Can you post more info?

Is there a specific video/link that you're trying to post that's having the problem?

Author:  CdnSteelerFan [ Wed Aug 17, 2016 9:31 am ]
Post subject:  Re: Is there a problem with the youtube tag?

I'm having the same problem now, all black bars. I've tried Chrome and Edge browsers.
http://imgur.com/a/NXXMq

Author:  Pabst [ Wed Aug 17, 2016 11:08 am ]
Post subject:  Re: Is there a problem with the youtube tag?

I'm personally not having this issue, but from browsing around a little bit here's what I've found:

- Make sure your browser is updated
- If that doesn't work, go to Settings > Advanced Setting > Uncheck "Use hardware acceleration when available"

You also may want to double check that javascript is enabled in your settings

That's the best i could find - It's hard to troubleshoot this stuff without actually being on the computer in question.

Author:  CdnSteelerFan [ Wed Aug 17, 2016 7:16 pm ]
Post subject:  Re: Is there a problem with the youtube tag?

Tinkered with all that stuff and still nothing, thanks for the advice of course. Pictures, avatars, and siggys still show up fine, no clue why youtube would suddenly become an issue.

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/